Ferestre din lemn triplustratificat la comanda

Ferestre din lemn stratificat rezistente, solutia ideala pentru orice locuinta

Aveti nevoie de ferestre rezistente pentru casa dumneavoastra?

Va propunem ferestrele din lemn stratificat rezistente in timp si care ofera o functionalitate ideala pentru orice incapere din locuinta.

Indiferent de conditiile meteorologice, ferestrele din lemn stratificat pe care le poti gasi in gama noastra, iti conferta o rezistenta sporita si isi pastreaza pentru o perioada lunga de timp aspectul initial.

Calitatea ferestrelor este una premium iar raportul calitate-pret este unul corect in conformitate cu materialele folosite pentru realizarea ferestrelor.

Sunt confectionate din lemn masiv de stejar, molid, fag aburit sau pin.

Fronturile pot fi de asemnea din lamele de lemn dispuse in romburi sau patrate, cat si cu panza din ratan natural sau panou din PFL frezat pe CNC (masina cu comanda numerica).

Ferestre din lemn triplustratificat la comanda

De ce ferestre din lemn triplustratificat?

Pentru ca simpla menționare a ferestrelor din lemn ne duce cu gândul unei case cu etaj sau fara, decorată cu draperii minunate și poate un șemineu.

Ferestrele de lemn sunt recunoscute pentru design, calitatea și frumusețea lor autentică.

Chiar daca exista o multime de materiale din care poate fi confectionata o fereastra, ferestrele din lemn rămân o alegerea ideală pentru fiabilitatea lor dovedită și un aspect deosebit.

Pentru cei care încă se gândesc la ferestrele din lemn dar nu sunt hotărâți, aici sunt 4 motive ce vă vor ajuta să înțelegeți de ce ferestrele din lemn sunt soluția perfectă pentru casa dumneavoastră.

PERSONALIZARE

Ferestrele din lemn oferă o flexibilitate excelentă de personalizare, care poate satisface orice stil arhitectural. În afară de culoarile diverse, ferestrele din lemn pot fi frezate în aproape orice dimensiune și formă. Puteți avea ferestre rotunde sau chiar ferestre în formă de stea personalizate. Colecția de ferestre din lemn acoperă, de asemenea, o gamă largă de specii de lemn – toate acestea pot fi vopsite sau pătate în orice fel doriți. Indiferent dacă aveți preferințe contemporane sau antice, investiția în ferestre din lemn este o modalitate de a vă asigura că sunteți mereu la modă.

DURABILITATE REMARCABILĂ

Pe lângă faptul că servesc ca material atemporal și atractiv, pe care se poate fixa în siguranță orice tip de sticlă, materialele din ferestrele din lemn sunt atât ușoare, cât și rezistente. Ferestrele din lemn au rezistat testului timpului. Proprietarii de case aleg ferestre din lemn deoarece pot rezista chiar și celor mai nefavorabile condiții meteorologice. Stratul exterior de lac al ferestrelor din lemn contribuie la protejarea împotriva intemperiilor . Mai mult decât atât, toate ferestrele din lemn au garnituri și frezări pentru eliminarea apei și a dăunătorilor.

ÎNTREȚINERE MINIMĂ

În calitate de proprietari de case, am prefera să ne bucurăm de estetica și funcționalitatea ferestrelor noastre, mai degrabă decât să ne îngrijim de întreținerea constantă. Ferestrele din lemn acoperite cu finisajul potrivit își pot menține aspectul mult timp după instalare. Menținerea ferestrelor din lemn este la fel de ușoară ca și menținerea oricărei alte piese de mobilier de acasă. În mod normal, o ștergere simplă cu săpun și o clătire aprofundată este suficientă pentru a efectua operația de curățare. Cu toate acestea, dacă v-ați pătat accidental ferestrele, curățarea acestora cu agent obișnuit de curățare a lemnului vă va restabili culorile bogate ale ferestrelor din lemn în cel mai scurt timp.

ECO-FRIENDLY & EFICIENTE ENERGETIC

Nu există material de fereastră mai organic decât lemnul. Acesta este regenerabil și un bun disponibil imediat al Mamei Natura. Proprietarii de case aleg ferestre din lemn pentru că au proprietăți izolatoare naturale și sunt o investiție eficientă din punct de vedere energetic pentru proprietarii de locuințe ecologice. Durabilitatea ferestrelor din lemn elimină, de asemenea, necesitatea reparației și înlocuirii frecvente, ceea ce adesea creează tone de deșeuri.

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Date tehnice:

 • Adâncimea profilului: 68mm si 78mm
 • Lemn triplu stratificat de: molid, meranti, stejar și altele
 • Culori exterioare: catalog RAL în întregime
 • Culori interioare: catalog Ral în întregime și lacuri sau uleiuri transparente
 • Feronerie: Standard sau Ascunsă cu securitate până la RC2
 • Sticla: pachet tripan până la 44mm, Ug=0,6
 • Performanțe acustice : 33-46dB
 • Performață de izolare: 1,1 W/m2k
 • Performante termice: 1-1,4 W/m2k
 • Stil : Modern sau Tradițional
 • Pentru spații: Domestice sau Comerciale
 • Rezistent la intemperii si ușor de întreținut
 • 2 sau 3 garnituri de etanșare
 • opțiuni de siguranță suplimentară
 • opțiuni de izolare acustică suplimentară
 • opțiuni de adăugare a sprossurilor de lemn sau Aluminiu
 • opțiuni de adăugare Aluminiu la exterior pentru întreținere minimă
 • opțiuni de îmbrăcare cu lemn al peretelui interior și exterior.
FERESTRE TRIPLUSTRAT

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?