Garduri lemn la comanda

Gardul din lemn - imaginea clasica a casei tale

Orice curte are nevoie de un gard elegant care să se potrivească cu imaginea impecabilă pe care o vrei pentru grădina ta.

Executam, pe comanda, garduri din lemn finisate cu lac pe baza de apa, de exterior, cu protectie UV. Gardurile sunt executate de din lemn masiv cu lamelele dispuse orizontal sau vertical.

Lemnul este un material nobil, pe care noi il utilizam cu placere in proiectele pe care le realizam. Utilizam lemn de conifer (molid sau brad), achizitionat de pe piata romaneasca, pe care il prelucram si il tratam cu atentie, avand grija sa obtinem produse finite de buna calitate, aspectuoase, elegante, optimizate pentru nevoile si bugetul fiecarui client in parte.

Important pentru o persoana care isi doreste un gard realizat din lemn este sa inteleaga ca optiunile nu sunt limitate si ca, prin creativitate si implicare, avem capacitatea de a realiza produse foarte frumoase, personalizate si, de multe ori, unice prin design.
Garduri lemn la comanda

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:


Garduri lemn la comanda
Garduri lemn la comanda
Garduri lemn la comanda
Garduri lemn la comanda

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?