Masti calorifer din lemn masiv la comanda

Doriti sa scapati de aspectul inestetic al caloriferelor si inca nu ati gasit solutia ?

Pentru ca designul locuintei dumneavoastra sa nu sufere din cauza aspectului inestetic al caloriferelor, va punem la dispozitie o solutie practica si estetica : masca pentru calorifere.

Producem la comanda masti calorifer din lemn masiv tratat special impotriva caldurii si umezelii in conformitate cu cerintele dumneavoastra

Adaptate spatiului si stilului casei dvs, reprezinta cea mai potrivita solutie.

Diversitatea combinatiilor de material folosite la fabricarea mastilor de calorifer, le fac protrivite pentru orice design interior.Sunt usor de manevrat in cazul in care se doreste accesul la calorifer.

Sunt confectionate din lemn masiv de stejar, molid, fag aburit sau pin.

Fronturile pot fi de asemnea din lamele de lemn dispuse in romburi sau patrate, cat si cu panza din ratan natural sau panou din PFL frezat pe CNC (masina cu comanda numerica).

Masti calorifer din lemn masiv

Realizam urmatoarele tipuri de masti de calorifer:

Masti calorifer din lemn masiv

Masti calorifer din MDF alb sau vopsit

Masti calorifer din lemn masiv cu front de panza de ratan

Masti calorifer din lemn masiv cu grilaj

De ce sa optam pentru mascarea caloriferelor

Principalul avantaj al mastilor de calorifer este acela ca ascund elemente mai placute ochiului.

Totodata, putem folosi mastile de calorifer pentru diverse obiecte decorative. Ele imbraca perfect corpul metalic al radiatoarelor si ofera in plus posibilitatea unui spatiu de depozitare sau a unui loc de recreere, sub forma unei banchete. Asta pe langa faptul ca nu reduc din dimensiunea camerei sau din capacitatea de incalzire a caloriferului acoperit. Ele schimba aspectul in totalitate dar au si rol de protectie in cazul prezentei unor copii in locuinta. Acestia nu se mai pot lovi de corpul metalic al caloriferului dar nici nu mai pot umbla la robinetii acestuia. Un ultim avantaj este reprezentat de Izolarea fonica in ceea ce priveste zgomotele produse de calorifer.

Avantaje

Avantaje si modalitati de utilizare a mastilor de calorifer

Mascarea caloriferelor in scop practic

Consta in imbogatirea spatiului cu noi piese de mobilier. Prin implementarea acestora ai locuri noi de depozitare, poti mari glaful ferestrei sau poți transforma zona într-o bancheta practica si calduroasa.

Integrarea mastii de calorifer in mobilier

Masca de calorifer poate fi utilizata ca succes ca parte a unui pat. Un calorifer mare va fi adapostit de o masca frumoasa de lemn care ar putea servi drept tablia de la capul patului. Foarte practic si eficient!

Utilizarea mastii de calorifer ca raft

Cea mai simpla si intalnita solutie de utilizare a mastii de calorifer este ca raft. Acestea au intotdeauna o latime suficienta pentru a gazdui diverse elemente de decor – rame fotografice, carti, vaze.

Mascarea caloriferelor in scop estetic

Indiferent daca locuinta este decorata in stil modern sau clasic, masca de calorifer va conferi spatiului un caracter aparte. O masca, datorita varietatii de materiale, culori și forme, se integreaza perfect in peisaj dand un plus valoare apectului camerei.

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:


masti calorifer
masti calorifer
masti calorifer
masti calorifer

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?