Mobilier baie la comanda

Umezeala din baie a deteriorat mobilierul clasic?

Cu toții avem nevoie de o oază de relaxare, un spațiu în care tot stresul cotidian și toate gândurile rele zboară undeva în necunoscut. Noi considerăm că acest loc este baia, și tocmai de aceea noi creăm mobila la comanda, care să îți ofere spațiu pentru toate lucrurile de care ai nevoie pentru a te relaxa, dar și cele mai practice soluții de organizare, învăluite într-un farmec eclectic. Astfel, mobila de baie la comanda îți oferă posibilitatea să alegi exact unde pui prosopul preferat sau spumantul de baie.

In majoritatea bailor aburul si umezeala sunt nelipsite. Acesta este motivul pentru care producem mobilier de baie la comanda, dupa schita sau proiectul clientului, din lemn masiv, pal sau mdf – materiale rezistente la abur si tratate special impotriva umezelii

Mobilierul de baie este esențial pentru depozitare, însă el servește și ca element de design și suport pentru lavoar. Pentru ca mobilierul din baie să fie cu adevărat util, el trebuie să fie, în primul rând, inteligent compartimentat și să se încadreze foarte bine în spațiul alocat acestuia.

Mobilier baie la comanda

Mai mult decât compartimentarea corectă, mobilierul de baie trebuie să fie caracterizat și de un design deosebit, care să corespundă, din punct de vedere estetic, cu întreaga amenajare a spațiului. Estetica este definită nu doar prin linii geometrice și forme inovatoare, ci și prin calitatea și nuanța materialelor din care sunt realizate corpurile de mobilier. Lemnul masiv are o eleganță aparte, în timp ce MDF-ul și PAL-ul sunt materiale perfecte pentru a reda un aspect modern și urban.

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:

Un mobilier de baie elegant dar in acelasi timp robust, confectionat din lemn masiv de stejar. Materialul lemnos trece prin mai multe stadii de finisaj, ii sunt aplicate straturi de izolant, grund si lac poliuretanic cu o rezistenta foarte buna in timp. Produsele folosite pentru finisaj sunt de la ICA(Italy).

Feronerie de la Bloom(Austria). Combinand lemnul masiv cu produse de calitate din domeniul lacurilor si al feroneriei, ne straduim sa va oferim produse personalizate de o calitate superioara.


Mobilier baie la comanda
mobilier de baie la comanda
mobilier de baie la comanda

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?