Mobilier restaurant la comanda

Amenajarea restaurantului dumneavoastra pentru o poveste de success

Daca doriti sa va amenajati restaurantul si sunteti in cautarea unui mobilier din lemn masiv sau MDF care sa se potriveasca perfect preferintelor dumneavoastra acum ati gasit solutia.

Realizam la comanda mobila pentru restaurant executata din lemn de fag sau frasin sau MDF care da o nota de calitate si rafinament locatiei dumneavoastra.

Amenajarea unui restaurant cu mobila din lemn masiv de calitate este primul pas spre success

Producem mobilier personalizat pentru mobila restaurant sau bar din lemn masiv sau MDF, folosind materiale si culori atent alese in functie de specificul localului. Culorile inchise si aspectul de lemn nobil creeaza o atmosfera particulara si exclusivista pentru oaspetii si clientii unui restaurant.

Mobilier restaurant la comanda

Tipuri de mobilier pentru restaurant sau bar

Mese restaurant si bar din lemn masiv sau MDF

Scaune restaurant si bar din lemn masiv sau MDF

Amenajare bar si spatiu deservire restaurant

Amenajare spatii de depozitare pentru bauturi si diverse produse

Diverse elemente de decor in conformitate cu specificatiile localului

Decorarea spatiilor destinate servirii de produse alimentare trebuie sa fie special realizata pentru a indeplini cele mai variate si mai complexe cerinte din partea clientilor. Fiecare client trebuie sa se bucure de un spatiu intim in care sa isi savureze cafeaua sau una dintre mesele principale ale zilei.

In plus, restaurantele si cafenelele se deosebesc de alte tipuri de afaceri prin complexitatea motivelor pentru care sunt frecventate. Astfel, un restaurant poate avea clienti care au intalniri de afaceri, cupluri care au nevoie de un ambient romantic, sau parinti care cauta spatii ce ofera locuri speciale si pentru copii. Un restaurant profi va cauta sa ofere spatii special amenajate unei game cat mai variate de clienti. Noi va putem ajuta si pregati pentru absolut toate situatiile posibile.

De retinut

Elemente ajutatoare in vederea comandarii mobilierului pentru barul, restaurantul sau cafeneaua dumneavoastra.

Tineti cont si restul elementelor decorative

Tineti cont si restul elementelor decorative: accesorii de iluminat, elemente de decor, elemente de delimitare, riflaje si alte accesorii specifice localului dumneavoastra. Asiguram si acest serviciu, la cerere. Putem realiza, la comanda, in functie de nevoi, doar anumite elemente specifice localului: scaune, mese, etc.

Pentru o rezistenta indelungata si pentru finisaje de impact, alegeti varianta structurii din MDF.

Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund. Va asteptam la showroom-ul nostru pentru o discutie detaliata in functie de nevoile dumneavoastra.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirtsau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Mobilierul pentru restaurant trebuie sa reflecte in primul rand specificul acestuia.

Mobila care va decora un restaurant poate fi: moderna, traditionala, art deco sau baroc si va trebui sa respecte inclusiv tipul de bucatarie servit. Dincolo de aspecte care tin de imagine, mobilierul unui restaurant pot fi criteriul esential de selectie pentru clientii dumneavoastra.

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:


mobilier de restaurant la comanda
mobilier de restaurant la comanda
mobilier de restaurant la comanda
mobilier de restaurant la comanda

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?