Pergole si foisoare la comanda

Ce poate fi mai frumos într-o dimineaţă frumoasă decât să-ţi bei cafeau pe o terasă acoperită de o pergola din lemn?

Termenul de pergola din lemn a fost preluat din Italia, țara unde acest produs este foarte răspândit.

Pergole din lemn întâlnim frecvent în zona restaurantelor și cluburilor, acestea fiind o soluție deosebit de utilă pe timpul verii, când se dorește petrecerea timpului afară.

Proiectarea pergolelor din lemn cere experiență, astfel încât ele să reziste în timp și să protejeze, indiferent de scopul pentru care au fost create.

Executăm pergole din lemn pentru gusturile oricărui client. Vă punem la dispoziție un catalog diversificat de modele pentru a vă alege produsul dorit.

Sunt confectionate din lemn masiv de stejar, molid, fag aburit sau pin.

Pergole si foisoare la comanda

Realizam urmatoarele tipuri de mobilier pentru gradina si terasa

Foisoare din lemn

Un foisor din lemn este ideal in cazul in care nu ai terasa la casa sau vrei sa iti faci un colt de relaxare intr-un loc linistit din gradina. Multi dintre cei care au o asemenea constructie in curtea casei spun ca acolo isi petrec majoritatea timpului, de primavara devreme si pana toamna tarziu. Foisorul din lemn poate fi folosit atat pentru a lua masa in aer liber, cat si pentru primirea musafirilor in sezonul cald.

Executam pe comandă foisoare de lemn pentru curte și gradina. Utilizam lemn de conifer și accesorii speciale, în funcție de preferintele sau proiectul ales de catre client.

Terase

Terasa de lemn este un loc in care sa te relaxezi si sa-ti petreci timpul cu prietenii tai. Fiecare dintre terasele noastre are propriul său caracter și, prin urmare, aspectul său distinctiv. Totuși, toate au un lucru în comun: ele sunt rezistente la intemperii, durabile și stabile dimensional. Terasa din lemn ofera o noua infatisare casei dumneavoastra si creaza totodata un spatiu de relaxare. Executăm terase din lemn, cu finisaje de lux la comandă.

Pergole

Pergolele noastre sunt executate din lemn masiv tratat si uscat in uscatoare speciale, la umiditate de 14-16%, iar in cazul pergolelor mari care necesita o structura de rezistenta masiva folosim lemn lamelar (stratificat) pentru a se evita incovoierea si torsiunea.

Lemnul este dimensionat, prelucrat si finisat pe utilaje performante.

Montajul este realizat cu mare atentie si implicare de catre profesionistii nostril!

Lemnul este protejat contra carii, mucegaiuri, umiditate, UV, cu bait ecologic pe baza de apa, de foarte buna calitate.

Designul pergolelor este realizat de catre specialistii nostri, respectand cerintele clientului!

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:


PERGOLE SI FOISOARE
Pergole si foisoare la comanda
masti calorifer
masti calorifer

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?