Riflaje din lemn masiv la comanda

Riflaje din lemn - un aspect estetic imbunatatit al spatiului tau!

Realizam panouri decorative la comanda ce incadreaza elemente din lemn masiv de stejar sau tei pozitionate orizontal sau vertical pe lungimea panoului in functie de necesitatile dumneavoastra.

Pereții placati cu riflaje din lemn dau o nota de caldura spatiulului interior iar pentru incăperile mici creeaza un artificiu de percepție când riflajele sunt orizontale spațiile par mai largi, iar la cele verticale, tavanul pare mai înalt.

Cu riflaje din lemn se pot realiza placări de pereți ori separări de spații. Riflajele decorative din lemn se referă la un perete cu grilaje din lemn sau un perete cu șipci. Lemnul sub formă de șipcă este montat direct pe perete, în aer sau pe un suport, și servește atât unui scop estetic, cât și unuia practic, datorită efectulului fonoabsorbant al acestor riflaje.

Riflaje din lemn masiv la comanda

Realizam urmatoarele tipuri de riflaje din lemn:

Riflaje din lemn masiv de tei

lemn masiv de stejar

De ce sa optam pentru riflaje de lemn masiv?

Inserarea de riflaj decorativ in decorarea spatiilor interioare a devenit un „must have” in ultima vreme si este din ce in ce mai folosita de catre designeri. Prin adaugarea de riflaje decorative pe perete sau tavan, orice spatiu capata mai multa personalitate si un aspect modern, deosebit.

Pe langa rolul decorativ, acestea pot avea si un rol practic, putand fi folosite si ca element despartitor intr-un open-space, creand un efect deosebit de elegant. In orice amenajare riflajele pot fi puse in valoare si mai mult prin adaugarea de banda LED intre elemente, la baza acestora sau deasupra lor, la baza tavanului, contribuind, astfel si la iluminarea spatiului sau la crearea unei atmosfere calde, prietenoase.

Unde se pot folosi riflajele de lemn?

Pornind de la ideea ca riflajele din lemn pot avea un aport decorativ in cadrul unei amenajari, acestea pot fi utilizate pentru accentuarea urmatoarelor zone din casa:

In bucatarie

In bucatarie se poate accentua cu stinghii din lemn peretele din dreptul locului de luat masa. Se poate opta pentru dispunerea lor pe orizontala sau pe verticala, caz in care se poate lua in considerare prelungirea decorului si pe tavan, creand un efect de continuitate.

In living

Riflajul poate fi utilizat atat pentru decorarea peretelui din spatele canapelei, cat si cel cu televizorul, iar in cadrul unui living amenajat in plan deschis cu bucataria un astfel de element poate fi utilizat si pentru delimitarea celor doua arii de interes. Tot in calitate de paravan despartitor riflajele din lemn pot intra in actiune pentru separarea vizuala a unei zone de dormit amenajata in cadrul livingului unui apartament de mici dimensiuni sau a unei garsoniere.

Pe holul apartamentului

Si pe holul de intrare poate fi decorat un perete cu stinghii din lemn. Acesta va constitui centrul focal al spatiului si poate fi conceput astfel incat sa integreze un cuier sau doar sa scoata in evidenta o piesa de mobilier frumoasa: o consola, o comoda sau o masuta.

In dormitor

In dormitor riflajele sunt utilizate cel mai frecvent pentru decorarea si accentuarea peretelui de la capataiul patului, insa pot fi folosite si pentru infrumusetarea zonei destinate ingrijirii personale, unde este asezata o masuta de toaleta, sau spatiului de lucru, in cazul in care se stabileste integrarea unui birou in dormitor.

In Baie

Si in baie pot fi folosite, cu conditia ca lemnul sa fie tratat cu solutii speciale care sa le confere rezistenta la umiditate. Un riflaj tratat corespunzator poate fi integrat inclusiv in interiorul unei cabine de dus.

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:


Riflaje din lemn masiv
Riflaje din lemn masiv
Riflaje din lemn masiv
Riflaje din lemn masiv

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?