Scari interioare din lemn masiv la comanda

Scarile interioare sunt elementul de legatura care asigura armonia unei case. Sunt elementul de trecere care separa agitatia bucatariei de linistea dormitorului.

Proiectam producem si montam scari din lemn masiv, cu design realizat in functie de preferintele dumneavoastra, usor de urcat si coborat, sigure si trainice in timp.

Iti doresti un interior inedit pentru casa ta?

Poti alege scari de interior din lemn masiv frumoase, durabile si usor de integrat in designul interior al caminului tau.

Lemnul este un material care ofera casei tale un aspect deosebit si creeaza acea senzatie de caldura si confort care te intampina de fiecare data cand patrunzi in interior. Lemnul este de asemnenea si un material placut la atingere cu o textura frumoasa, inconfundabila.

Scari interioare din lemn masiv la comanda

Realizam urmatoarele tipuri de scari interioare din lemn masiv la comanda:

Scara din lemn 40 mm

Scari din lemn masiv cu trepte de diferite dimensiuni si grosimea de 40 mm

Scara din lemn 28 mm

Scari din lemn masiv cu trepte de diferite dimensiuni si grosimea de 28 mm

Scara din lemn 20

Scari din lemn masiv cu trepte de diferite dimensiuni si grosimea de 20 mm

Placare scari beton cu trepte din lemn masiv

Placam scari din beton cu lemn masiv de diferite esente: stejar, frasin, tei, fag sau pin - cu grosimi diferite in functie de dimensiunea si design-ul interior al casei tale.

De ce sa alegem scari interioare din lemn masiv?

Unul din principalele motive pentru care alegem o scara din lemn este legat de faptul ca elementele din lemn adaugate unei case pot conferi acesteia rafinament si caldura

Lemnul este un material ale carui calitati continua sa fie si in societatea moderna de necontestat in foarte multe domenii, inclusiv in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare. Tocmai din acest punct de vedere lemnul este tot mai des cautat de persoanele care au nevoie de scari interioare. Scarile interioare din lemn au inceput sa fie trend-ul pentru acele proiecte de case cu etaj construite de la zero sau pentru acele proiecte de renovare a unei case vechi si care are nevoie de lucrari importante atat la interior, cat si la exterior.

Pentru acele persoane care inca sunt reticenti in a opta pentru lemn atunci cand vine vorba despre scari interioare pentru casa cu etaj sau pentru casa cu mansarda, trebuie spus ca scarile interioare din lemn nu sunt realizate prin simpla punere impreuna a lemnului in forma sa bruta. Nicidecum! Este vorba despre un intreg proces pana ce in final scarile interioare din lemn sunt montate in casa clientului care a decis sa opteze pentru astfel de scari interioare, fie ca vorbim despre scarile principale catre etajele superioare, fie ca vorbim despre scari lemn secundare.

SCĂRI DE INTERIOR

din lemn masiv


  • materiale folosite: stejar, fag, frasin, tei sau răşinos

Finisajul este realizat cu produse profesionale de la Ica. Tehnologia realizarii finisajului este conforma recomandarilor specialistilor italieni de la Ica si anume: baituire, grunduire si lacuire cu lac poliuretanic bicomponent de trafic intens. Acest proces asigura o durata mai mare de viata a produsului dumneavoastra.

  • scările din lemn pot fi suspendate sau placate (pe structură de beton). Scările suspendate pot fi pe schelet metalic sau din lemn;
  • pentru scara din lemn suspendată se face un desen al golului respectiv, după care se execută un proiect şi se stabilesc detaliile tehnice de execuţie;
  • pentru scara din lemn placată se face un desen pentru partea de beton, după care se stabilesc detaliile de execuţie a fiecărui reper în parte;
  • scara placată cât şi cea suspendată pot fi cu sau fără contratreaptă;
  • balustrada aferentă scării va fi din acelaşi material şi culoare ca şi treptele;
  • balustrada este formată din baluştri care au rolul de rezistenţă (se poziţionează la toate schimbările de direcţie, la baza primei trepte şi la închiderea balustradei)

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:


scari interioare din lemn masiv la comanda
scari interioare din lemn masiv la comanda
scari interioare din lemn masiv la comanda
scari interioare din lemn masiv la comanda

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?