Usi interior din lemn masiv

Usile de interior din lemn masiv - un aspect deosebit al casei tale.

O usa de interior, realizata la comanda, din lemn masiv da un caracter aparte unei locuinte, ii confera stil si rafinament.

Usile de interior realizate de firma noastra sunt fabricate din lemn masiv de calitate superioara si construite profesionist si sunt tratate special pentru a asigura durabilitatea culorii. Deoarece dispunem de un atelier de tamplarie propiu va putem raspunde oricarei dorinte in privinta usilor din lemn.

Usile de interior sunt confectionate din lemn masiv de stejar, molid, fag aburit sau pin.

Noi aducem in casele pasionatilor de frumos mobila naturala din lemn.

Produsele noastre vor accentua caracterul și unicitatea atmosferei din locuința ta, păstrând calitățile funcționale și practice. Realizam la comanda uși de interior moderne, clasice, glisante, duble, invizibile și albe, care pot fi personalizate sau realizate la comandă, conform nevoilor și dorințelor proprii.

Usi interior din lemn masiv

PROFIL

Realizam usi de interior cu un design atractiv, moderne si de foarte buna calitate cu urmatoarele caracteristici:
Esenţă: Molid, Tei, Stejar

Culori: Paletă variată de culori.

STICLA

Oferim o gama variată de modele de sticle, de la sticlă clasică, simplă până la modele complexe de design. Grosimea sticlei poate varia între 5-15 mm, în funcţie de tipul modelului.
Modelul sticlei se alege la faţă locului.

FERONERIE

Feroneria este clasică, cuprinzând tot setul necesar funcţionarii unei uşi: balamale, broaşte, butuci şi praguri de trecere.

Prima impresia contează, mai ales când vine vorba de amenajarea locuinței. Usile lemn masiv reprezintă soluțiile ideale pentru a definitiva un stil inedit, în care toate elementele să se completeze armonios. Din pasiune pentru a crea obiecte de mobilier impecabile, va stam la dispoziție cu alternative originale, de calitate superioară. Fiecare ușă este rezultatul muncii asidue a unei echipe profesioniste și dornice să ofere rezultate de succes.

Trecerea dintr-o cameră va deveni o adevărată plăcere. Ușile pentru interior realizate de personalul nostru sunt practice și rezistente în fața diverselor șocuri. Elementele de design impresionează și ele prin caracteristicile speciale pe care le prezintă. Formele și finisajele sunt deosebite și denotă cu succes somptuozitatea stilului clasic de amenajare. În ceea ce privește culorile disponibile, poți alege nuanțe de maro sau bej care se vor integra perfect în estetica generală. Totuși, în cazul în care ești adeptul minimalismului, poți adăuga și elemente moderne de amenajare, tocmai datorită adaptabilității de care dau dovadă ușile.

Aveti un proiect?

Contactati-ne!

0722 524 887

contact@atelier-tamplarie.ro

Sos. Fundeni nr. 124, Sector 2, Bucuresti

Cateva din proiectele noastre:


Usi interior din lemn masiv
Usi interior din lemn masiv
Usi interior din lemn masiv
Usi interior din lemn masiv

CINE SUNTEM?

Atelier-tamplarie.ro este marca Sc Expres Com Alim SRL

Suntem o echipa formata din oameni pasionați și talentați care ne sunt și azi alături, după ani de muncă și nenumărate proiecte.

Suntem aproape de clientii nostri, si dorim sa realizam proiecte personalizate care sa se plieze perfect pe dorintele si asteptarile acestora. Ne recomanda sutele de proiecte personalizate realizate până în prezent. Și nu ne oprim aici.

PROFESIONALISM95%
EXPERIENTA97%
SERIOZITATE100%
Open chat
1
Va pot ajuta cu ceva?